Dankzij privé leasen hoef je geen auto te kopen

Ben je toe aan een andere auto? En wil je eigenlijk wel eens een nieuwe auto rijden? Dan kun je verschillende dingen doen. Je kunt je bankrekening plunderen (als je er al zoveel geld op hebt staan), je kunt een lening aan gaan bij de autodealer of bij je ouders óf… je gaat privé leasen. Met privé leasen rij je een spiksplinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dan hoef je je ook geen zorgen te maken over de financiën. Met privé leasen sluit je simpelweg een overeenkomst voor 2 of 3 jaar. Zo ben je in ieder geval in die tijd de trotse eigenaar van een mooie bolide.

Privé leasen is dé oplossing!

Want met privé leasen hoef je je ook geen zorgen (meer) te maken over onderhoud, eventuele schades en vervangend vervoer. Zelfs je verzekering is bij privé leasen inbegrepen. Ook de inzittenden verzekering. En dat geeft natuurlijk een extra veilig gevoel. Het enige is dat je niet verzekerd bent wanneer er waardevolle, persoonlijke spullen worden ontvreemd uit je auto. Hiervoor zal je dan toch je inboedelverzekering moeten inschakelen. Maar hé, wie laat er tegenwoordig nog waardevolle spullen in de auto liggen? Niemand toch?

Privé leasen is ideaal voor kleine ondernemers

Wanneer je een fijne auto wilt rijden maar je net gestart bent met je bedrijf, is het jammer als je je bedrijfsrekening hiervoor in het rood moet laten komen. Met privé leasen hoeft dat niet. Je bent als ondernemer namelijk niet verplicht om een regulier leasecontract af te sluiten. Met deze vorm van leasen heb je niks te maken met bijtelling. Je betaalt wat je betaalt en dat is dus heel mooi overzichtelijk. De enige extra kosten die je nog maakt zijn die voor de brandstof. Maar omdat je in een nieuwe, zuinige, auto rijdt, zijn ook die kosten goed te overzien.

Rij een Kia Picanto met dankzij privé leasen

Wanneer je privé wilt gaan leasen kun je kiezen uit verschillende merken en modellen. Wil je een niet te grote, maar ook zeker niet te kleine auto gaan rijden? Dan is de Kia Picanto echt iets voor jou. Deze auto kun je al privé leasen voor nog geen € 200,00 per maand! En dan rij je dus wel een auto met alles er op en er aan. Een achteruitrijcamera bijvoorbeeld. Dat zal je veel plezier opleveren. Ook van de airconditioning en de full map navigatie zul je veel plezier beleven.
Privé leasen