Over Ons

Op deze pagina lichten wij het Blognetwork toe. Verder zullen we in het kort aangeven hoe het blog is ontstaan en waar wij over schrijven.

Blognetwork

Het Blognetwork is zoals de naam al verklapt het netwerk voor bloggers. Het is spontaan ontstaan onder een klein groepje bloggers en is vervolgens groter en bekender geworden. Op Blognetwork worden veel interessante en amuserende artikelen geschreven door verschillende bloggers. Onze bloggers hebben over het algemeen al een jarenlange ervaring met blogs en zijn bovenal enorm gepassioneerd. Wij vinden het heerlijk om zowel blogs te lezen als blogs te schrijven. Daarnaast zijn we breed geïnteresseerd en erg leergierig. We proberen altijd te blijven leren en onze kennis uit te breiden. Wij willen in staat zijn om over elk onderwerp een kwalitatief goede tekst te schrijven zonder te veel tijd kwijt te zijn aan onderzoek. Bovendien willen wij ons netwerk van bloggers uitbreiden en vervolgens meer categorieën creëren om aan alle interesses van onze lezers te voldoen. Wij vinden feedback van onze lezers enorm belangrijk en proberen daar altijd wat mee te doen.

blognetwork

Waar schrijven wij over?

Blognetwork is onderverdeeld in de categorieën Huis & Tuin en Accessoires. Het zijn relatief erg brede categorieën waar ontzettend veel verschillende onderwerpen betrekking op kunnen hebben. Ons netwerk van bloggers is erg divers en zijn in staat om over enorm veel verschillende onderwerpen te schrijven. De verscheidenheid aan onderwerpen zorgt voor zowel vrijheid als voor uitdagingen. Verder sluiten onze categorieën het beste aan bij zowel de interesses van onze lezers als de interesses van onze bloggers. Het is van groot belang dat zowel de content aansluit bij de doelgroep als dat de content past bij de eigen interesses. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat er relevante en kwalitatief goede teksten worden geschreven. Verder hanteren wij een transparante werkwijze en beschrijven wij onze schrijfstijl als eerlijk en kritisch.