Astroloog voor meer helderheid

Wil jij meer helderheid in jouw leven? Een astroloog helpt jou hierbij. Door middel van informatie uit dierenriemtekens, de stand van de planeten en een sterk intuïtie gevoel krijg jij sturing van de astroloog waardoor je de juiste beslissingen maakt in jouw leven. Vraag jij je bijvoorbeeld af waarom je de laatste tijd zo slecht in je vel zit? De stand van de planeten kan hier een oorzaak van zijn. Jouw sterrenbeeld is afhankelijk van de tijd en plaats waarin jij geboren bent. Zo zenden de planeten ieder een eigen karakteristieke energie uit, die invloed heeft op jouw persoonlijkheid en levenssituatie. Door dit als uitgangspunt te nemen, leer jij jezelf beter begrijpen en kan je antwoorden krijgen op vragen die jou bezighouden. Een astroloog help jou om deze boodschappen in een begrijpelijke taal te ontvangen.

Waar helpt een astroloog jou bij?

Een astroloog geeft boodschappen door met kennis van hoe het universum werkt. Door kennis van de verschillende sterrenbeelden en hoe deze door de huidige tijd worden beïnvloedt, wordt er inzicht verschaft in jouw huidige levenssituatie. Merk je bijvoorbeeld dat er de laatste tijd veel frictie is tussen jou en je partner of collega’s? De planeet Mars staat voor de mannelijke energie, die kracht, oorlog en vuur symboliseert. Wanneer deze planeet in zijn kracht staat, is er onbalans en frictie dat zich kan voordoen. Door hiervan bewust te zijn, kan je veranderingen maken die deze situatie op een positieve manier beïnvloeden. Een astroloog helpt jou dus om meer bewustzijn te creëren en sturing waar nodig. Zo gebruik jij ieder knelpunt in jouw leven om er iets van te leren en in jouw voordeel te gebruiken om het beste uit jezelf te kunnen halen.

Werkwijzen van een astroloog

Een astroloog krijgt boodschappen binnen via verschillende wegen. Astrologen kunnen heldervoelend of helderziend zijn, waardoor informatie vanuit een spirituele bron door middel van woorden, gevoelens of beelden worden doorgegeven. Deze worden dan vertaald op een voor jou te begrijpen manier. Iedere astroloog heeft zijn eigen manier om verbinding te maken met een hogere macht. Sommigen voeren een reading uit door middel van het verbinden met een foto, waar anderen gebruikmaken van tarotkaarten of engelenkaarten. Astrologie stamt uit de tijd van de Grieken, waardoor deze methode al duizenden jaren een betrouwbare bron is voor het ontvangen van betekenisvolle boodschappen. Door het kiezen van de juiste astroloog zorg je dat je weer het juiste pad zult bewandelen waardoor je sterker in het leven staat.