Je uiterlijk doet er toe: zorg er goed voor

Ja ja, echte schoonheid zit van binnen, dat weten we allemaal. Maar het oog wil ook wat. En zeg nou zelf, je voelt je toch ook beter wanneer je je goed verzorgd hebt? En daar hoef je echt niet altijd voor naar een schoonheidssalon, de pedicure of de manicure hoor. Je kunt bijvoorbeeld gellak sets aanschaffen en dan zelf de mooiste creaties op je nagels maken. Door de gellak weet je ook nog eens zeker dat je nagels de kerst en misschien zelfs oud & nieuw gewoon overleven. Maar je kunt nog veel meer doen voor een mooi uiterlijk.
Gellak sets

Sowieso zie je het als je goed voor jezelf zorgt

Dus niet roken, veel vers fruit en groenten eten en voldoende water drinken helpen al flink mee aan een gezond uiterlijk. Je ziet dat iemand gaat stralen als hij of zij goed voor zichzelf zorgt. Je huid, je tanden, je nagels en je haren voelen direct het effect van gezond leven. Zeker wanneer je er ook nog bij gaat sporten, dan zie je al snel resultaat. Ook bepaalde voedingssupplementen kunnen je helpen, bijvoorbeeld door in deze donkere maanden je vitaminen op peil te houden. Laat je hier wel goed over informeren, teveel vitaminen kunnen schadelijk zijn!

Wat kun je nu nog doen voor de kerst?

Als je een beetje mazzel hebt, kun je nog net even terecht bij je kapper. Maar je kunt natuurlijk ook online filmpjes kijken om je haar te leren opsteken. Zo kun je zelf je haar prima in model brengen. Je nagels lak je natuurlijk op de dag zelf. Neem hier wel ruim te tijd voor. Je wilt natuurlijk niet dat je bij het dichtritsen van je feestjurk je nagellak beschadigt. Natuurlijk ga je ook nog even uitgebreid douchen en zorg je dat je (extra) lekker ruikt als je de deur uit stapt.

En dan je make-up

Ik vind zelf make-up altijd een dingetje. Door het jaar heen smeer ik wat mascara en lipgloss, maar zo met de kerstdagen in het vooruitzicht wil ik zorgen dat ik het wat beter aanpak. Daarom heb ik een vriendin gevraagd om mij eens mooi op te maken en dan ook nog eens precies te vertellen wat ze doet. Hier heb ik goed naar geluisterd en nu kan ik er, zonder hulp, voor zorgen dat mijn make-up on fleek is. Mijn wenkbrauwen heb ik natuurlijk vorige week al laten epileren en verven. Ik ben (bijna) klaar voor de kerst.